Zastupitelé: Nezájem!

17.12.2014 08:51

Peticiční výzvu Písečná - tady žijeme podepsalo během 3 týdnů 342 osob, což z ní činí nejúspěšnějí petici v historii Blanska. Přesto včerejší zastupitelstvo města Blanska "odmávalo" prodej pozemků firmě Hopa Group prakticky bez rozpravy. Na petici, která byla jednotlivě mailem zaslána všem zastupitelům kromě pana Pokladníka, který nemá mail uveden, nedostali členové petičního výboru žádnou odpověď.

Na žádnou z petičních výzev nebylo na zastupitelstvu reagováno.

Znamená to konec aktivit ohledně života na Písečné? Naopak - je to začátek. Nezahájit problematickou výstavbu by bylo samozřejmě ze všeho nejlepší. Pokud už zahájena bude, je třeba vyvinout systematický nátlak na zastupitele, aby řešili problémy, které vznikly v důsledku jejich rozhodnutí. Jelikož Hopa Group avízuje, že bude stavět rychle a jsme teprve na začátku volebního období, máme unikátní možnost žádat řešení přímo od těch osob, které rozhodnutí přijaly.

Prvním krokem bude vyžádání odpovědi  na petiční výzvu od jednoho každého zastupitele, dopis zastupitelům i jejich odpovědi budou zveřejněny na těchto stránkách. 

Kontakt

pisecnazije pisecnazije@email.cz